Home

Wie zijn wij

ICT Solutions

Kwaliteit Solutions

Admin Solutions

Hardware & Software

Support

Partners & Referenties

Contact

Tekstvak:

Total Solutions Partner van vandaag en voor de toekomst!

R2 Solutions

© R2 Solutions 2009

Adres: Maretzstraat 3 - 6171 TN - Stein                                            Tel: +31 46 433 8132                                             Email: info@r2solutions.nl

Partners                  &              Referenties

One.com is een innovatieve leverancier van webhostingdiensten. One.com (B-one) werd in 2002 opgericht in Denemarken en is nu een van de meest toonaangevende ondernemingen in Europa voor wat betreft de bemiddeling van domeinnamen en de verkoop van webhostingdiensten.

Het is een nieuw soort Business Intelligence-tool dat eenvoudig te gebruiken is en in een recordtijd waarde voor u levert.

De kracht van QlikView is verborgen in ongeėvenaarde eenvoud, het elimineert complexiteit en stelt alle gebruikers in staat om al hun gegevens zonder beperkingen te slicen en te dicen.

Rozis is gespecialiseerd in elektronische communicatie in de B2B-omgeving. Rozis levert producten en diensten op het gebied van EDI, XML en internet. De kernactiviteiten bestaan uit software-ontwikkeling, consultancy, service en outsourcing.

Rozis is actief in onder meer de Gezondheidszorg, Uitgeverij, Levensmiddelen-, Doe-Het-Zelf-, Transport en Logistieke branches